ברכה על פיתה קראנץ'

שאלה:

שלום.

מה מברכים על פיתה קרנץ'? נאכל ונמכר כנשנוש או כתוספת לסלטים וכד' ולא כארוחה.

תודה רבה

תשובה:

זו שאלה שאין לי עליה כרגע עדיין תשובה, כיון שכמה שניסיתי לברר האם מדובר בפיתה רגילה שתובלה ונאפתה שוב, או שמדובר ביצור כזה לכתחילה, לא הצלחתי עדיין לעמוד על בירור הענין, ובזה בעצם הכל תלוי…

ערב טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לפי מה שביררתי אצל רב נותן ההכשר מטעם הרבנות, מה שמוכרים של "עלית", זה המוציא.
    אינני יודע אם זה כל הסוגים של פיצה קראנץ, אבל הטבעי זה ודאי המוציא.
    יתכן וגם שאר הסוגים.