אכל חלב אחרי בשר

שאלה:

בעבר אחי אכל מאכל בשרי, ושכח. ואחרי זה אכל מאכל חלבי ונזכר אחר כל שאכל מאכל בשרי, ונלחץ. ושאלתי כאן מה עליו לעשות, והתשובה היתה חרטה על העבר וידוא בפה, וקבלה על העתיד לא לחזור על זה שוב.

אתמול זה קרה לו שוב, אחרי שאכל עוף, הוא שכח, ואכל 2 קוביות של גלידונית, וחטיף פסק, זמן. ונזכר לאכל שאכל.

השאלות שלו, מה הדין עכשיו, ומה יכול לקרות לו מבחינה בריאותית.

תשובה:

שלום וברכה

הצטערתי לקרוא את המקרה המצער שפקד אותו, יש לחזור בתשובה ולחשוב אולי כיצד לחזק את הענין הזה, אולי בלימוד הלכה קבוע וכדומה.

מבחינה בריאותית אין סיבה שיקרה לו משהו, תהיו שניכם בריאים וחזקים לעבודת הבורא!

הצטרף לדיון

תגובה 1