אוננות בגיל הרך

שאלה:

אני לא יודע לשות עצה לנפשי, בתי בת שלש לא יכולה להירדם רק אם מתכחכת באבר המין במזרן, כבר דיברתי עימה, אבל כנראה שזה לא פועלת, אם כי מצד אחד אני יודע שאין איסור בזה (לרוב הפוסקים) אפילו לנשים נשואות, אבל אני מתפחד שזה יגרום שתגדל ככה ואח"כ תעשה את זה עם חברות, או אפילו סתם ככה אולי ההרגל בזה יעשה שתהיה מצומדת לזה כל החיים
השאלה הוא איך אני מתמודד בזה אני צריך לדבר אליה מזה, או לחכות שתתגמלה מזה, או להתחמק
אין לי שום חינוך על זה, ולא ידעתי שיש בכלל התאוה הזו לקטינים בגיל רך כזה, מהו מדעת תורה בענין זה?

(נ"ב אני חושב שהשאלה יכול לעזור גם לאנשים אחרים, ולכן אני בוחר שהשאלה והתשובה יפורסם, סליחה על העברית שלי, זה לא השפת האם שלי, אם אתם יכולים לשפר הלשון תבוא עליכם ברכות כל טוב)

תשובה:

שלום רב,

העברית שלך בסדר גמור.

לעניות דעתי אל תעשה שום דבר, תן לזמן לעשות את שלו ולא לסבך אותה עם רעיונות וכד'. היא ממש לא בגיל שיכולה להבין משהו. בעז"ה היא תגדל כרגיל במשפחה תומכת ואוהבת ולא תהיה לה כל בעיה בנושא.

רוב נחת

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לצערי לא קיבלתי חינוך חרדי וחטאתי כמו כל נער חוץ מיעקב אבינו או יוסף הצדיק ודומיהם
    התחרדתי לקראת נישואיי ועתה שואל האם נערים צריכים חינוך למניעת הואת שז"ל
    או שיגיעו לזה לבד ואנו רק נחנך לצניעות ??