קשה לי בפרנסה!

שאלה:

שלום רב שמי ?? נשוי פלוס 2 תודה לאל שזיכה אותי עברתי המון תהפוכות בחיי וכבר זמן מה שאני ואישתו מתחזקים באמונה ובאהבת השם אבל לצערנו הפרנסה לא מגיעה ברווח עד כדי כל שיש ימים שאני לא יודע מאיפה אני מביא אוכל לתינוקות שלי עייפתי מהמצב יודע אני שהכול לטובה אבל ממש קשה לי לראות את האור כרגע הגעתי ממקום מאוד אפל עם עצמי ולמקום של אור ושרוצה לחיות אבל באמת שאי אפשר להמשיך כך לחיות מגיע לאישתו וילדיי יותר מזה

תשובה:

שלום וברכה

קראת בצער את המצוקה שלכם, אינני מכיר מספיק מקרוב כדי להציע הצעות גשמיות, אולי כדאי שתתייעץ עם רב שמכיר אותך, מה תוכל לעשות כדי להגדיל מעט את ההכנסות. ועיקר העיקרים לזכור תמיד להרבות בתפילה ובאמונה, ולעולם לא להתיאש, לשמוח ולהתפלל, ובורא העולם מצפה לתפילות שלנו ובעזרת ה' ישלח לכם את כל הישועות.

קח לך כסגולה להתחזק במשהו נוסף שאתה קצת חלש בו, אולי כוונה באיזו ברכה, או כל דבר אחר, אולי קביעות עיתים לתורה, ובזכות זה בע"ה תראו ישועות מקיפות!