סדר התפילה ביום כיפור

שאלה:

בסד
שלום הרב!
רציתי לשאול על סדר התפילה ביום כיפור.
1) בתפילת שמונה עשרה של ליל כיפור היחיד כמובן עם הציבור מוסיף וידוי.
2) בשאר התפילות איך זה נעשה? החזן עם הציבור אומרים את תפילת העמידה כולל הווידוי ולאחר שסיימו החזן אומר חזרת השץ עם וידוי? לאחר עושה שלום שוב כולם אומרים את הוידוי? מה אומר החזן בקול ומה בשקט ועד היכן?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

  1. נכון.
  2. הציבור אומר יחד עם החזן, זה אחרי ברכת היום שבחזרת הש"ץ לפני מודים, יש סליחות ווידוי, ראה במחזור התפילה של יום כיפור. על כל משך התפילה מה בקול ומה בלחש קשה להסביר כאן דרך האינטרנט, שאל אדם מנוסה בסביבתך.

בהצלחה