שאלה:
שאלה:
צלו לבבות עוף טריים בשיפוד ללא מליחה וקריעה כלל ולאחר מכן הניחו אותם מיד מהאש על אוכל אחר, האם האוכל צריך כ"ק או נטילה, או שבדיעבד לא צריך קליפה או נטילה כלל.נא לכתוב מ"מ תודה רבה כבוד הרב
תשובה:
שלום וברכה
ברמ"א סי' עב סעי' ב נראה קצת שכדאי לקלוף מעט מהבשר שנגע בלב [הוא מדבר על בישול, אבל הרעיון דומה, שכן גם בהנחה כזו את הרעיון של צלייה שמחמת שפולט אינו בולע].
האם זה לא כלי שני כבר…
מדובר בדבר גוש שמחמירים שנחשב כלי ראשון.
השאר תגובה