מניח תפילין בעבודה…

שאלה:

שלום לרב שליטא. שואל לגבי סדר שחרית אני מתחיל לעבוד ב6/00 בבוקר ומניח תפילין בעבודה כאשר יש לי זמן כ20 דקןת .מתחיל ברכות. השחר קדש לי כל בכור … ושמע האם זה בסדר?

תשובה:

שלום וברכה

לא הבנתי אותך, מה עם תפילת שחרית? חייב למצוא זמן לתפילת שחרית או לפני העודה או במהלך העבודה, אל תפסיד את המצוה היקרה הזו. כמו כן מצות קריאת שמע חייבת לכלול את כל שלושת פרשיותיה.

עשה מאמץ! ותראה ברכה בעמלך!