סמארטפון כשר

שאלה:

שלום וברכה:
אני חובש רפואת חירום במד"א וכעט יש לי טלפון כשר לחצנים. בשביל לצאת לקריאות מחוץ לשעות המשמרת כלומר כונן אני צריך סמארטפון לקבלת קריאות. האם יש היתר להחליף מטלפון כשר לסמארטפון כשר בלבד? ואם כן באיזה אתה ממליץ שמעתי על הדרן עסקן ושוהם אם יש לרב עוד והכי טוב והכי מסונן אשמח לעוד חברות נסופות. יום טוב ומבורך !!

תשובה:

שלום וברכה

אתה יכול להשתמש בסמארטפון כשר, אני יודע שהדרן נמצא תחת כשרות טובה, אינני מכיר אחרים. תסביר לילדים את הצורך שלך בטלפון כזה, ואת זאת שהדבר נעשה בשאלת רב.

בהצלחה רבה ושלא יהיו קריאות…

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אם מצאתי של חברת שוהם ללא אינטרנט ללא מדיה בוואטסאפ וחנות אפליקציות מסוננת כמובן עפ חתימה של וועדת רבנים ובהם חתום הרב שמעון בעדני שליט"א הרב שלום כהן שליט"א הרב דוד יוסף שליט"א ותחת פיקוח של הרב ראובן אלבז שליט"א האם זה בסדר?

  2. עניתי על החברה שאני מכיר וכששאל על חברה שאינני מכיר הפניתי אותו לועדת הרבנים לעניני תקשורת, מה לא טוב?