דם על האיש לאחר תשמיש

שאלה:

שלום , אני גבר ולא אישה, לאחר תשמיש ומתן שתן ומקלחת לאחר מכן מתן שתן בפעם השנייה ניגבתי עם נייר טואלט מקדימה מכיוון שיצא לי מעט שתן וראיתי שם נקודה אדומה בהתחלה חשבתי לעצמי שזה בטח נקודה שהייתה כבר על הנייר טואלט היא הייתה בצבע אדום חזק וקטנה מאוד אבל אחרי שזרקתי אותו חזר בי הספק ובדקתי בגליל שנשאר ולא ראיתי נקודות כאלה האם אני צריך לחשוש שזה מאשתי?

תשובה:

שלום וברכה

אם זה כבר לאחר מקלחת, רחוק קצת לומר שזה מאשתך, ויותר נראה שזה בא ממך באיזו שהיא צורה.