אבקת חלב נכרי במוצר ללא חלב

שאלה:

קיבלנו במתנה קופסה של apple pie cookies בהשגחת הרבנות הראשית להולנד והרבנות הראשית לישראל.
כתוב עליה כשר חלבי לאוכלי אבקת חלב נכרי אבל ברכיבים אין חלב רק כתוב בדברים לאלרגנים שעלול להכיל עקבות של חלב.
אנחנו לא אוכלים אבקת חלב נכרי אבל האם יהיה אפשר לאכול ממוצר זה?

תודה רבה

תשובה:

כנראה שהאבקת חלב היא בכמות שאינה מחוייבת ציון ברכיבים אבל היא קיימת ונראה שאין לאכול. באופן כללי יש לרכוש מוצרי מזון רק מכשרות מהודרת! יש היום שפע עצום של מאכלים בכשרויות מהודרות, ממש קל ונוח להקפיד על כך.

בהצלחה.