פגישה עם מלכות כדאי לתקן הזקן בשבוע שתשע באב נדחה?

שאלה:

שלום להרב,

שאלה: יש לי פגישה עם ממשלה השבוע, ורציתי לדעת לגבי הזקן לא מתוקן בשבוע זו שתשע האב נדחה, אם כדאי לסדר הזקן כדי להיות יותר להתקבל אצלם או לא משנה? לי פרטי לא אכפת זקן לא מתוקן במיחוד בתקופה זו, מ"מ לא יודע אם אולי יש לתקן הזקן כדי להיות יותר מסודר לתרבות שליהם מפני הפגישה אצלם היות שדבר חשוב שיש לומר איתם, לא מדובר בדין, וקשה מאוד לדחות הפגישה.

אשמח לקבל הוות דעת.

ברכה והצלחה

תשובה:

שלום וברכה

בזמנינו בעידן המודרני לא נראה שיש בזה ענין, היום כמה שאדם נראה יותר משונה הוא יותר "בענינים", לא נראה שיהיה לך נזק כל שהוא מכך שהזקן אינו מסודר כראוי, היום זה לא הנושא באף מקום…