להחליף תיק חדש יקר כי נהרס

שאלה:

שלום. קניתי תיק של מותג יוקרה במחיר מאד מאד גבוה. ובפעם הראשונה שהשתמשתי בו הבת שלי הקטנה בת שנתיים גררה לי אותו כמה שניות על הריצפה והוא מאד השתפשף בידיות. אני קניתי אותו בידיעה שזה עשוי עור או כל חומר אחר איכותי מאד… כי לתיקים האלה יש הרבה חיקויים בכל מקום במחיר מאד נמוך ואיכות נמוכה… הוא עולה פי 6 מתיק רגיל…. האם מותר לי להחליף אותו בחנות????

תשובה:

שלום וברכה,

מחיר התיק גבוהה בגלל המותג, ולא בגלל הטיב, כך שלא ניתן לקבוע שיש כאן מקח טעות. כדאי שתבקשי מבעל החנות שיאות להחליף לך, והוא יחליט מה לעשות.

בהצלחה תמיד.

נפת