גניזה של 3 מילים קדושות

שאלה:

לפי הידוע לי אם יש צירוף של 3 מילים מפסוק אזי צריך גניזה.
האם במקרהש מופיע בעיתון 3 מילים רצופות, האם ע"י שנקרע באמצע לגמרי ואין כאן צירוף של 3 מילים ברצף, זה כבר פוטר מגניזה. והאם אפשר להכניס כך לבית הכסא?

תשובה:

שלום וברכה

אחרי שכבר חלה על זה חובת גניזה מסתבר שזה לא בטל ממנו. ספרי קודש אפילו קרעים קטנים מהם חייבים בגניזה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום וברכה אני מזכירה בבית הספר וישנם צילומים רבים שמודפסים בטעות אשמח לדעת האם טעונים גניזה האם המילה בס"ד מצריכה גניזה האם סיפור פרשת שבוע ללא מילות הפסוק מצריכות גניזה וכו' בקצ' אשמח לקבל מבט כללי על הלכות גניזה

  2. בס"ד לא צריך גניזה, סיפורי הפרשה צריכים גניזה. יש הרבה תשובות כאן באתר על גניזה תסתכלי במאגר השו"ת, ואם יש לך עוד שאלות ספציפיות נשמח לענות.