ספר הכשרות של הרב פוקס

שאלה:

שלום כבוד הרב
אילו ספרים אתם ממליצים בנושא יורה דעה (בנושאים היותר שכיחים בחיי היום יום) שכדאי שיהיו בבית? אני לא מחפש פסקי תשובות גרידא אלא משהו יותר רחב ועמוק.
תודה

תשובה:

שלום וברכה

הענין הזה מאוד אינדודואלי, כל אדם מתחבר לספרים אחרים, כדאי להכנס לחנות ספרים איכותית באיזור חרדי כמו ספרי אור החיים אחד הסניפים הגדולים, ולראות למה מתחברים. באופן כללי, כן כקיצור הלכות אני ממליץ להחזיק בבית את ספר הכשרות של הרב פוקס. זה ספר איכותי מאוד וממצה.