טיפול לגבר אצל פסיכולוגית אשה

שאלה:

שלום האים יש איסור לפי ההלכה להיות אצל פסיכולוגית למה דוקא כי היא בחינם דרך הרווחה וגם היא יודעת להיתמודד אים הבעיה שלי ויש חיבור שזה חשוב שואל הילכתית בבקשה

תשובה:

שלום וברכה

הבעיה בפסיכולוגית היא שמטבע הדברים לא מדובר במשהו טכני כמו רפואה רגילה, אלא עיקר העבודה היא להתחבר ולתת אמפטיה וליצור קשר קרוב, כל זה עשוי לגרום להרהורי עבירה ושאר דברים לא טובים. אני בטוח שאם תדרוש מטעמי דת פסיכולוג גבר תקבל, ובעזרת ה' גם יהיה חיבור טוב.

שבת שלום.