למכור מוצר פגום

שאלה:

שלום וברכה !
קניתי סט מקראות גדולות על התורה במכירת חיסול במחיר זול
ולאחר כמה חודשים מהקנייה (שהשתמשתי בספרים פעמים בודדות בלבד) מצאתי באחד הכרכים פגם שאילולא ידעתי עליו בשעת הקנייה לא הייתי קונה. (כשבדקתי את הספרים בשעת הקנייה לא שמתי לב לפגם הזה),
(בידיעתי שכיום אין לי אפשרות ליצור קשר עם המוכר לברר איתו על כך)
שאלתי היא האם יש אופן שבאמצעותו אוכל למכור את הסט בתנאי שאיידע את הקונה אודות הפגם,
או שאסור למכור אותו ?
ואם אסור אשמח בבקשה לדעת מה הטעם לכך ?

תשובה:

שלום וברכה,

אם אתה מעוניין למכור את הספרים הפגומים, עליך להודיע לקונה על הפגם, ואסור לך  לכסות זאת מהקונה. כאשר אתה מודיע לו והקונה מסכים לכך אין שום איסור.

בהצלחה.