קשיים בתקשורת – להחליף שם?

שאלה:

שלום, שמי ??
אני מרגישה שהשם שלי לא מטיב איתי בחיים
אני אמנם נשואה אבל תמיד היחסים עולים על שרטון, ככה גם בעבודות, בסביבה שלי ובכלל ביום יום .
שום דבר לא הולך לי חלק או לטובה..
האם השם לא מתאים לי? אם לא מתאים מה עושים? איך בוחרים שם? האם להוסיף שם שני? איך לבחור? מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את צערך וכאבך. הנושא אינו שם כזה או אחר, כאשר יש קושי בתקשורת, עם הבעל או בעבודה, זה דבר נרכש שניתן ללמוד אותו. שלב ראשון, צריך מודעת לכך שיש לנו קושי, ויש אצלנו בעיה שצריך לפתור! זה לא משהו שמימי מיסטי, זה משהו בבין אדם לחברו שצריך ואפשר לתת עליו את הדעת! אם את חושבת שהמצב הוא כזה שקשה לך לעזור לעצמך, אולי כדאי לפנות למטפלת רגשית או לכל יעוץ אחר, וללמוד יותר על הסביבה, על הרגשות של השני, על האופן להכיל את השני ולתקשר איתו נכון. כל זה יהפוך את החיים שלך להרבה יותר יפים!

בהצלחה רבה!