השתתפות במופע ללא תשלום

שאלה:

שלום וברכה
תודה רבה ויישר כוח עצום על האפשרות לשאול!!!
בסמינר בו אני לומדת ארגנו מופע.
כל בת קיבלה כרטיס כניסה מבעוד מועד כמה ימים לפני.
ביום המופע הודיעו לנו שארע מקח טעות שרק מי שעזרה בהכנות למופע יכולה להשתמש בכרטיס וכל השאר צריכות להחזיר את הכרטיס כיוון שהם זקוקים לו. (אני לא עזרתי בהכנות באופן מספק ונדרשתי לבוא לאולם כדי להחזיר את הכרטיס או להעבירו דרך מישהו אחר)
לבסוף הגעתי למופע, השתמשתי בכרטיס שקיבלתי לצורך הכניסה אך הבאתי את מקומי למשהי אחרת שנזקקה לו,ובמופע עצמו ישבתי במדרגות ולא בכיסא.
האם עליי לשלם את סכום הכרטיס?
תודה רבה ויישר כוח.

תשובה:

שלום וברכה,

כניסתך למופע נחשבת שנכנסת ללא תשלום, אלא שלא תפסת מקום אלא ישבת במדרגות. וצריך לשאול את האחראי האם גובים תשלום על ישיבה במדרגות או לא. ההחלטה נתונה בידם האם את צריכה לשלם.

בהצלחה.