מי שאכל שום….

שאלה:

שלום אני שואל אני ליפעמים נופל בברית אז אני שואל את עצמי אים אני נופל בזה מה אני כאילו משחק אותה שבחורה באה לילחוץ לי יד שלא הלחץ לה כאילו אני איזה צדיק זה כאילו לו שקר שאני ליד אנשים כאילו איזה שומר הלכה ובאמת שנופל במה שנופל

תשובה:

שלום וברכה ידידי

על שאלתך זו אמרו חכמים: "מי שאכל שום יחזור ויאכל שום"? כלומר אם חטאתך בדבר אחד זה אומר שאתה יכול לעשות עוד חטא?! מה שחטאת תעשה תשובה, וכל מה שאתה מצליח לשמור, שכרך הרבה מאוד.

בהצלחה רבה בדרך העולה.