לשלם לגרפיקאית על עבודה לא טובה

שאלה:

ביקשתי מגרפיקאית שתערוך לי סרטון לאירוע, היא העבירה לי את הסרטון בדיסק, אבל הסרטון לא נפתח באירוע ולכן אני לא מוכנה לשלם לה על העבודה. האם אני צודקת.

תשובה:

שלום וברכה,

את יכולה לעכב את התשלום עד הבירור ההלכתי. אבל אסור לך להחליט על דעת עצמך שלא מגיע לה שכר.

אני לא יכול לפסוק לך אם אני לא שומע את הנתונים, האם היא לא העבירה טוב, או שהתקלה הייתה אצלך והיית צריכה לבדוק לפני האירוע האם המצגת פועלת. וכדאי לשמוע את שתי הצדדים. אתן יכולות לסכם שאחת תכתוב את הדברים בהסכמת שתיכן ותשלחו כאן לאתר.

בהצלחה.