השאלתי לאדם כבל ונשבר

שאלה:

איזה אחד עם כיפה באוטובוס ביקש ממני כבל להטעין את המכשיר שלו ושבר את הכבל בגללו רק הפסיק לעבוד לפני כן הכל פעל עכשיו שבדקתי זה לא טוב מה הדין

תשובה:

שלום,

אם לא השתמש כרגיל, ולכן נשבר – חייב לשלם. אם השתמש כרגיל, והתקלקל – פטור.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. נסעתי אתמול לכותל המערבי בלי סוף מעשה במחשבה גדולה אלא רק משום השכינה שבמקום הזה אז עליתי ונסעתי לירושלים באוטובוס זה מצווה הייתי בכותל והשארתי פתק זה מעשה טוב מהתורה אומרים שיש שם שכינה למה זה ?והאם בן אדם שחסר לו מזל ויש לו צרות זה טוב להגיע לשם לכותל ולבקש?