לספר על אדם שהוא חוטא כדי שיקרבוהו בתשובה

שאלה:

שלום וברכה,

לצערנו הרב, יש לנו קרובי משפחה, שלא עשו ברית מילה לבנם, והוא כבר בן למעלה משנה, וכל רגע אמור להיוולד הבן השני. יכול להיות שכבר נולד בימים אלו.
במשפחה ניסו להשפיע, אך ללא הצלחה.
רצינו לדעת, האם מותר לנו לפנות לארגון לקירוב לבבות, לספר להם הסיפור ולתת להם פרטים- שם ושם משפחה, טלפון וכתובת, כדי שינסו להשפיע בעדינות.
כלומר, אפילו בהנחה שאותם הורים לא מעוניינים שיספרו עליהם שלא מלו את בנם- האם בכל זאת מותר?
רצינו לוודא שלא תהיה מצווה הבאה בעבירה.
תודה רבה!

תשובה:

אין מצוה גדולה מזו!

מי יתן ותצליחו!

הצטרף לדיון

תגובה 1