תובעת בית ספר קונסרבטיבי ומסתייעת ע"י רבאיי קונסרבטיבי

שאלה:

שלום וברכה
אני בא אליכם בשאלה חשובה בנוגע לאשה שכבר יותר מעשר שנים היא מורה בבית ספר קונסרבטיבי שבבית ספר הזה אפילו לא מבקשים כתובה מההורים ומקבלים בבבית הספר הזה תלמידים גם אם האמה שלהם גויה.
הזמן עשה את שלו והמורה הזאת ב"ה חזרה התשובה ועכשיו בשבילה אין כבר הוה אמינא שהיא תמשיך ללמד בבית ספר הזה.
ניסתה להסתדר איתם שהיא תעזוב בדרכי נועם ושהיא תקבל פיצויים כראוי וגם שטטפטר בלי שיהיה לה הרבה הפסדים וויתורים.
נמצא שהדברים עכשיו לא פועלים כראוי ושאם תעזוב את המקום היא תצא בלי שום פיצויים ושגם ההנהלה של הבית ספר תעשה לה שם רע והיא תפסיד הרבה מכל הענין.
אולם יש אופן שיכול להיות שלא תצא בהפסדים והוא, היות שהיא קשורה מאוד עם הורים של תלמיד שהיה בכיתה שלה והם רוצים לעזור לה מאוד.
הבעיא שההורים הללו שרוצים לעזור לה לצאת בכבוד ובפיצויים הם יהודי הנשוי לגיורת מטעמם והם רוצים לערב בענין הרביי שלהם שהוא רביי קונסרבטיבי בעל השפעה וכנראה שזה גם הוא שגייר את האשה.
הזוג הזה יש להם השפעה גדולה על הרביי הנ"ל היות שהם אמידים והם התומכים הגדולים שלו מבחינה כספית.
המורה שואלת אם כן האם אפשר להשתמש בדרך הזה כדי לסדר העניין?
אני מודה לכם על תשובה מהירה.
בברכה.
א.א.

תשובה:

שלום רב,

מאחר שמגיע לה את הזכויות והפיצויים כדין. מותר לה להשתמש בכל דרך שתמצא לנכון להשתמש בו כדי להציל מהם את המגיע לה. גם אם המסייע הוא כופר.