לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אפוטרופוס שמרמה וגוזל

שאלה:

לכב' רבני ההוראה שלום: יש לי אח חסר ישע ומטופל דרך הממשל והרווחה מינו אדם חרדי שיטפל באחי אחי האמין לו ונתן לא את הוויזה לקנות אוכל ועשק אותו באלפי מאות שקלים העורך דין גילו שהוא כן עשק הודיע לשופטת ובקשו שנגיש תלונה במשטרה אמרנו לפני שנלך להגיש תלונה נלך להזמין אותו לדין תורה הבן אדם ממשיך לשקר לדיינים וטען שאחי הרשה לא לקחת כסף שזה לא נכון הוא היה צריך להודיע לעורך הדין על כל פעולה של הוצאת כספים. כרגע הערך דין ממתין ויש להם את כל הנתונים כדי לטבוע אותו וגם תלונה במשטרה אנחנו אבדי עצות וכואבים מאוד מה ניתן לעשות? תודה לרבים:

תשובה:

שלום וברכה,

תבקשו מהדיינים בו אתם נידונים כעת, היתר לתביעה בערכאות או היתר להגשת תלונה במשטרה, והם יורו לכם מה לעשות – האם ללכת.

בהצלחה ובשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לכב' הרב שלום: ברגע שהבית דיו יפסוק את מה שיכרעו הרווחה ועורך דין מטעמם הגישו לשופטת את הממצאים זה כבר לא אנחנו .והם אמורים להמשיך בטיפול באחי החסר ישע העורך דין לא מוכנים להבליג מכוון שזה עברה פלילית ומה עלינו בתור אחים לעשות. תודה לרב