לימוד שחייה לילד ע"י אשה

שאלה:

בני בן שמונה וחצי. אנחנו רוצים לשלוח אותו לחוג שחייה, וכעת נפתח חוג של מורה אישה מנוסה לקבוצת בנים קטנים. האם מותר לשלוח אותו, או שצריך דווקא מורה גבר?

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שהמורה אינה לבושה בצניעות, אלא בבגד ים, ולכן יש להמנע מלעשות זאת. חייבים לחנך ילד בגיל כזה לצניעות, המראות נשמרים היטב בזכרונו והוא גם צריך לקבל באופן טבעי את הנושא הזה, ולהתרגל לכך כבר מגיל צעיר.

בהצלחה רבה.