חוף ים מעורב

שאלה:

אני עובדת בבית ספר לילדות ממשפחות מצוקה שהמצב הדתי של הבנות לא טוב
ותלמידה שאלה אותי האם מותר לה ללכת לים מעורב והיא מבטיחה להיות בלבוש מלא.
אשמח לתשובה

תשובה:

שלום רב,

על פניו, יתכן שאין איסור ממשי אם היא תהיה לבושה בלבוש מלא. אבל כאשת חינוך לענ"ד היא חייבת להבין שישנם גבולות. ולחוף ים מעורב לא הולכים. בנוסף, קשה לי להאמין שהיא תוכל לעמוד בזה. כאשר כולם שם הולכות בבגדי ים והיא תלך בלבוש מלא.