שאלה:
שלום כבוד הרב
קטשופ או כל רוטב אחר שהשתמש בו בבשרי ונגע קצת בבשר או ברוטב הבשרי, האם זה בטל בשישים לענין אם השתמש בו אחר כך בחלבי?
וכן מה הדין ברוטב שהוא נוזלי אבל עם גושים קטנים בפנים האם זה מתבטל בו בשישים?
תודה רבה!
תשובה:
שלום וברכה
לא כל כך הבנתי את הבעיה, שהרי הבשר ודאי לא נגע בקטשופ שבתוך הבקבוק, וזה ודאי נשאר פרווה, מה שבצלחת ונגע בבשר עדיף לזרוק.
כוונתי לקצה של הבקבוק קטשופ שנגע בבשר (בקצה תמיד יש קצת קטשופ דבוק) האם אפשר להשתמש בבקבוק הזה לחלבי?
תרחץ את הפיה.
השאר תגובה