רחיצה בברכה ללא רשות

שאלה:

לכבוד הרבנים שלום רב
שאלתי היא בצעירותי בעוונותי נכנסתי לבריכה בלילה דרך פירצה בגדר ( יותר נכון גדר כפופה) והשתכשכתי במים עם עוד חברים לכמה דקות מה הפתרון במקרה כזה לתקן המעוות לא נעשה נזק לרכוש וכדומה תודה רבה שאו ברכה מאת ה׳

תשובה:

שלום וברכה,

השתמשות בבריכה מחייב בתשלום כניסה, ללא הבדל זמן השהות בבריכה, ולכן אם עבר ונכנס ללא רשות, חייב להעביר את התשלום לבריכה. גם אם עבר זמן רב החיוב נשאר. יש לוודא שלא הוחלף הבעלות במשך השנים.

בהצלחה.