לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כיתוב על מצבת אשה שלא טעמה טעם חטא מעולם

שאלה:

אשמח לקבל עצתכם לכתוב על מצבת בתי שנולדה בלידת מלקחיים ב 17.4.80 ומאז 6 שעות שלאחר לידתה הפכה לצמח שגדל לו בבית אלווין שבירושלים עד 13.5.18 במשך 38 שנה.

תשובה:

כאבתי לקרוא את השאלה שלך, אני מרגיש יחד איתכם את השנים הארוכות הקשות שעברו עליכם, יתן ה' שתדעו רק שמחה ונחת.

אני הייתי כותב משהו בסגנון "נשמה טהורה שירדה לעולם ולא טעמה טעם חטא כלל, התייסרה בדומיה ובאה על תיקונה השלם, ושבה אל בוראה זכה ותמימה".

זו האמת לגביה, אני בטוח שהיא מזומנת לחיי העולם הבא! אין לנו מושג מה באה לתקן ולמה באו לה היסורים, אבל ודאי שבה לצור מחצבתה טהורה וזכה!

מן השמים תנוחמו!