מעשה שבת

שאלה:

שלום כבוד הרב,ההורים אם אימי לצערי כיבסה חולצה שלי בשבת ועברו מאז כמה ימים..האם כעת מותר לי להשתמש בה?

תשובה:

מותר להשתמש אחרי שעובר הזמן שיכולה היתה לכבס אחרי שבת. שעה שעתיים אחר צאת שבת.

חג שמח ושבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אשמח להסבר על תשובתו של הרב העונה, היות שיש כאן בעיה חמורה יותר מסתם מעשה שבת, כיון שמדובר במעשה שבת שנעשה במזיד עבור אחרים שדינו חמור יותר ממעשה שבת רגיל [כמו שמיעת תחזית מזג האוויר בטלפון במוצ"ש].. לא כן?!