נוסח שטר מחאה

שאלה:

האם אתם יכולים לשלוח לי נוסח לשטר שאני רוצה לעשות מחאה בכדי שלא יחזקו השכנים עלי (הם בקשו ממני לעשות דבר לשנה ואמרתי כן בתנאי שיכתבו לי מכתב שאני לא וותרתי על זכויותי למחות בעתיד. עבר כמעט שנה ולא כתבו לי- אני רוצה למחות בפני שלשה בכדי שבעתיד לא יוכלו לומר שהחזיקו. עם כל זה אני מקווה שלא אצטרך ולא ארצה להשתמש בשטר זה).
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

כתב מחאה

בפנינו החו"מ בא ר' ____________, ביום ____________תשע"ח, והעדנו על עצמו ואמר איך שמשפחת ___________ ו\או באי כוחם  שברחוב ___________, עושים שינויים מבניים לחלק האחורי של הדירה שלהם. ואמר הוו  עלי עדים שמחיתי בבנייה הנ"ל, ולא יהא בשתיקתי שום הודאה או מחילה וכיו"ב. ולמחר תבענא לן בדינא על כל זכויותינו בענין זה. הכל שריר וקיים. ועל זה באנו על החתום היום, ‏יום ______________תשע"ח: