צניעות בין אמא לבנה

שאלה:

שלום וברכה. האם מותר לבן להסתכל על אמו כשהיא אינה מלובשת בצניעות גמורה, לדוגמה בבית? תודה

תשובה:

שלום רב,

אין איסור בזה משום שאין ליבו נוקפו עליהם. ראה מה שכתב בשו"ע אבה"ע סי' כא סעי' ז' לגבי חיבוק ונישוק בין אמא לבנה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כלומר מותר לאמא ללכת אם פיג'מה ללא שרוולים ליד בן מבוגר בגיל 17? ומה הדין לגבי האחיות האם מותר להן ללכת עם חולצה קצרה בבית ליד אח בן 17?