דיווח על עובדות במעון שמתעללות בילדים

שאלה:

אני עובדת בתור סייעת רפואית במעון והבנות שעובדות שם הם ממש רחוביות הם מתאכזרות לילדים בצורה נוראית למשל תינוק לא רצה לישון היא מקללת אותו וצורחת עליו ומשעינה את היד שלה על הראש שלו עד שירדם ואם ההורים היו יודעים איך הם מתנהגות לילדים שלהם רוב הסיכויים שלא היו שולחים אותם לשם! להגיד למנהלת איך הם מתנהגות? אני לא יכולה לסבול את זה אני עוזרת להם להשכיב את הילדים מאוד ברוגע וזה מעצבן אותי

תשובה:

אם זה המצב זה מזעזע לגמרי, וחובה לדווח ולא לוותר בשום אופן!!!

אני לא בטוח שיעזור לדווח למנהלת, יתכן שצריך בעדינות לספר לכמה אמהות שכן אם התלונה תבוא מצד ההורים בלי ספק היא תטופל מידית.

אבל יש לבדוק האם אכן את לא מגזימה ולא מדובר באירוע חד פעמי וכו'… תנסי להיות כנה עם עצמך לפני שאת פועלת, אני קצת מכיר משאלות קודמות את חריפות הניסוח שלך…

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא. הפעם זה באמת נכון אני כב כמה ימים שם וההתנהגות שלהם פשוט אכזרית. אחת שם אומרת כל הזמן איזה חיה את/ה או את שטן אין לך תקנה וכדומה לדעתי זה לא אמור להישמע לילדים. ורוב הזמן הם באייפון רק שילד בוכה אז שמים לב