לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מגיע לנו משהו?

שאלה:

שמרתי לפני שנה בערך על תינוק בן שנה במשך חצי שנה כל יום 7 שעות ואני כל הזמן חושבת עליו הוא כמו הבן שלי ואני התפללתי הרבה לה' יתן לי לשמור עליו עוד או לפחות רק לראות אותו ולא נעניתי. למה?

תשובה:

אינני בורא העולם בינתיים, ואינני יודע מה הוא בוחר לתת לך. המחשבה הכללית שלנו צריכה להיות שבעצם לא מגיע לנו כלום, ממילא אין מקום לשאול למה… העיקר להתחזק שכל מה שיש לנו הוא בחסד ה' לגמרי.