יחס בין גברים לנשים בעבודה

שאלה:

אני עובד עם נשים. מילאנו אין נשים זה מקצועי 'היתמחתי בו השאלה איך לו ליפול מהנפילה אני בנאדם ניראה טוב חברות עליי והאמת שרוצה להיות אין ה' בכול ליבי אבל בזה אני טוב ליפני שחזרתי בתשובה הייתי אלוף הארץ באחד הסוגים של אומנויות לחימה השאלה איך להתנהג אים נשים

תשובה:

שלום וברכה

חובה להשמר מאוד בעבודה מקשר לא נכון עם נשים. היחס צריך להיות מנומס אדיב, אבל לגמרי עניני! בשום אופן לא להתחבר עם אשה זרה! לא בדיחות ולא שיחות קלילות, רק נימוס ומה שנוגע לעבודה, זו הדרך שלא להכשל.

בהצלחה רבה בכל.