חלום על שעון זהב

שאלה:

שלום וברכה כבודו
יש לי שאלה אלייך לגבי חלום שחלמתי
אני לא זוכרת את כל החלום אבל דבר אחד בברור אני זוכרת זה שעון יד בצבע זהב תלוי על עמוד או משהו כזה אני זוכרת שכביכול ראיתי אותו מספר דקות והתעוררתי בבהלה
רציתי לדעת האם יש משמעות לחלום זה?
אשמח לתושבתך
תודה רבה והמשך יום טוב

תשובה:

חלום על שעון זהב הוא חלום מיוחד! זה מרמז שהזמן יקר כמו זהב, ובורא העולם מבקש מאיתנו למלאות אותו בדברים טובים, מצוות ומעשים טובים, תקבלי על עצמך התחזקות בלי נדר באיזה עין שצריך ובעזרת ה' תראי חיים טובים ומאושרים!