תולעים – ירקות

שאלה:

בס"ד
שלום וברכה ,
לפי הוראות הבד"צ, הירקות (גוש קטיף) צריכים להשרות אותם 3 דקות במים עם שמפו כלים.
רציתי לשאול: אפשר להשתמש במקום שמפו כלים (מי סבון), בחומץ, או חומר טבעי אחר, כדי להשרות הירקות. לפעמים הירק סופג את המי סבון וחוץ מהטעם שנותן, מזיק לבריאות

תשובה:

מסתבר שזה אפשרי, זכורני מימי ילדותי שהיו מנקים את החסה בחומץ [אז לא היה גידול מיוחד והיו אוכלים חסה רק בליל הסדר אחרי עבודה של שעות ארוכות של בדיקה].

הצטרף לדיון

תגובה 1