פרימולוטנור לפני חתונה

שאלה:

שלום רב,

האם מותר לקחת פרימולוטנור לפני חתונה כדי לדחות את הוסת, אם יש סיכוי טוב שלא אראה דם ביום החתונה ולפניו?
חשבתי לקחת בכל מקרה כי היו פעמים שהמחזור לא לא היה סדיר ,אך לרוב די סדיר.
נאמר לי על ידי רופא נשים בפורום באינטרנט שיש סיכוי שהכדור הנל יכול למנוע הריון, והיום הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שהוא לא מהווה בעיה ולא מונע הריון. אשמח לתשובתכם.
כמובן שאנו מתכננים להכנס להריון. תודה

תשובה:

שלום רב,

נערות רבות לוקחות את הכדור הזה או הדומה לזה, לפני החתונה כדי למנוע תקלות. ואין בכך כל בעיה. גם אם הוא מונע היריון לזמן קצר אין בכך כל בעיה. כך מומלץ לכל כלה לעשות.