מה עושים לעילוי נשמה?

שאלה:

שלום וברכה,
האם מותר לי להדליק נר נשמה לעילוי נישמת סבתי שניפטרה החודש,בכל זמן שאני רוצה?
תודה מראש,

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה. מה שהכי חשוב לזכור, שנר ה' נשמת אדם, וכאשר את/ה מעצימ/ה את הנשמה שלך, מתחזק/ת במצוות, כל אחד יודע במה הוא יכול להתחזק, זה מועיל לנשמת סבתך לאין ערוך יותר מכל נר שתדליקי! אין עילוי נשמה יותר גדול לנפטר ממה שצאצאיו עובדים את ה' יתברך. זה תכלית האדם וגורם לו נחת רוח מאין כמותה.

בשורות טובות ומן השמים תנוחמו.