האם אני בתולה?

שאלה:

בס"ד
שלום! ממש מתנצלת על השאלה….
אני בחורה בגיל שידוכים. מגיעה ממשפחה חרדית. בגיל ההתבגרות כתוצאה מחוסר מודעות הייתי במקלחת מכוונת את הזרם של המים למקום צנוע. לאחרונה התוודעתי למושג של בתולים ועלה בי חשש לגבי זה. בדקתי באינטרנט וקראתי שזרם מים לא יכול לקרוע את קרום הבתולים. אף פעם לא החדרתי פנימה כלום. אלא רק כיוונתי את זרם המים למקום, אבל לא הכנסתי את הדוש פנימה. אף פעם לא כאב לי ולא ירד לי דם כתוצאה מכך. כשגדלתי, הבנתי שהמעשה הזה לא ראוי וכיום אני לא עושה את זה…
אני מתביישת מאוד מאוד במעשה הזה, מרגישה שעשיתי משהו לא בסדר… והשאלה שלי, האם אני צריכה לספר למישהו, ומה בקשר לכתובה שלי של החתונה? (אני הולכת לפי פסיקות חב"ד)
אני מעדיפה לקבור את עצמי מבושה מאשר לספר למישהו…

תשובה:

שלום רב,

את יכולה להיות רגועה, הכל בסדר גמור, ואין ממה לחשוש ובודאי לא לשתף אחרים בצנעת הפרט שלך. ראשית לאור התיאור הנ"לא ת מוחזקת בחזקת בתולה כך שאין כל חשש. מעבר לכך, זה לא נחשב למוכת עץ שכתובתה מנה. ראה כאן בהרחבה.