סתירות בתיאורי מוות קליני

שאלה:

בעניין מוות קליני, הכיצד: דתיים עומדים למשפט, חילונים מתארים עונג עילאי ללא משפט, ונוצרים פוגשים את ישו, הרי יש רק אמת אחת!

תשובה:

אני באמת לא יודע מה מהסיפורים האלו אמיתי ומה דמיון שנובע מהמחלה וכו', אינני יודע כלל אם מישהו בן זמנינו אכן היה שם וחזר. מה שברור הוא דבר אחד שיש שכר ועונש ולאחר הפטירה בלי ספק עומדים לפני בית דין של מעלה, ונותנים את הדין על כל המעשים, וזה מה שחשוב. אישית  אינני מתחבר לסגנון כזה של הוכחות על יהדות, היהדות אינה נצרכת לכך, היא ניתנת באופנים פשוטים להוכחות לוגיות שכליות שאינן נזקקות לסיפורים כאלו ואחרים שלא ניתן לאמתם.

ערב טוב ומבורך