סידור גבות בספירת העומר

שאלה:

בעניין סידור גבות לגבר
כידוע שיש גברים בכל העולם (רובו) שמסדר את אמצע הגבות (כדי שלא יתחברו) כי כך דרכו של עולם היום ולעומר יש השלכות על העניין הזה, הן מהצד ההלכתי והן מהצד היומיומי של המראה.
רציתי לשאול, האם לבן אדם שעובד עם לקוחות\בחור מתחזק שלא נעים לו ללכת לבית הכנסת\בית המדרש בגלל המראה הזה יש היתר לסדר את אמצע הגבות כדי שיוקל עליו ויוכל להרבות בתורה ? תודה רבה לכם

תשובה:

שלום וברכה

יש להקל לסדר גבות בספירת העומר ראה בענין זה כאן.