מצות עונה לאחר הפלה

שאלה:

שלום הרב,
אני ואשתי עברנו ירידת מים בשבוע 17 והפלה. הרופאים אסרו עלינו להיכנס להיריון כל עוד לא נעשה צילום של אנטומיית הרחם (צילום רחמי או הסטרוסקופיה) ועם התוצאות, נכין תוכנית לקראת ההיריון הבא. עד אז להימנע מהיריון. השאלה שלי, מה עלינו לעשות בקיום מצוות עונה? א. מסיבה של מצווה דאורייתא ב. משום הימנעות ממצב של סכנה של שמירת העיניים וז"ל ח"ו.
יש לציין שאני מאוד נגד תרופות ולכן מאוד לא רוצה שאשתי תיקח גלולות.
תודה רבה

תשובה:

אין שום סיבה להיות נגד תרופות, לא קורה מזה שום דבר כאשר זה נעשה לתקופה מוגבלת זה בסדר גמור!

תקבעו תור לבדיקות הנ"ל, ובינתיים שתיקח גלולות.

בשורות טובות.