הכשרת כבד ולבבות עוף

רבני בית ההוראה
ל' ניסן ה'תשע"ח

שאלה:

בעניין הכשרת כבד ולבבות, רציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות כדי להכשיר את הבשר באכילה.
עד היום היינו קונים לבבות, ממליחים אותם ואח”כ מכניסים לשיפודים וישירות על המנגל (מבלי לפתוח את הלבבות), האם בסדר נהגנו ואם לא, מה נדרש כדי לעשות הכל כהלכה? תודה

תשובה:

שלום וברכה

על הכשרת כבד ראה כאן.

על הכשרת לבבות ראה כאן.

3 תגובות

  • מאת גיא:

    תודה רבה, קראתי את מה שנאמר לגבי הלבבות והחיוב גם לקרוע את הלב עצמו ושלא מספיק למלוח ולשים בשיפוד (כי יש צורך בפתיחתו בשביל הוצאת הדם בצלייה).
    ז”א שמה שעשינו עד עכשיו לא היה בסדר וצריכים לשנות, הבנתי נכון ?

  • מאת רבני בית ההוראה:

    בהחלט יש לשנות. בהצלחה.

  • מאת גיא:

    תודה רבה, כך ננהג מעכשיו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים