טיפול בנוזלים באוזנים

שאלה:

נכדתי סובלת מנוזלים באוזנים .ללא דלקות . רק ירידה בשמיעה. הציעו לי לבצע ניתוח אבל גם קבלתי הצעה לבצע דיקור כדי לפתור את הבעיה . הילדה בת 6.5
לאיזה פתרון עלי לפנות ניתוח או טיפול אלטרנטיבי -דיקור

תשובה:

אישית אני מאמין מאוד בטיפול הקונבציונאלי ואין לי הרבה אמון ברפואה אלטרנטיבית, בודאי לא כשזה בא כטיפול יחיד, כרפואה משלימה לפעמים אין בזה נזק, אבל לא כתחליף לרפואה הרגילה הבדוקה והידועה. אבל אם הרופא אומר שאין סיכון בהמתנה ואתם רוצים לנסות משהו אחר מהיר קודם, זה אפשרי… תתייעצו עם רופא מומחה.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

תגובה 1