הכשרת אולם שאינו בכשרות מהודרת

שאלה:

שלום! אנו מקפידים לאכול רק בהכשרים מהודרים, מסיבות שונות אנו נאלצים לקיים אירוע במקום שיש שם רק הכשר רבנות- לא מהדרין, אך בעל האולם מסכים שנכשיר הכלים ונביא אוכל מהדרין, האם צריך להכשיר הכלים? והאם מועיל לכל הכלים?

תשובה:

שלום וברכה

לגבי הצלחות והסכו"ם מספיק שלא יהיו בני יומן [אבל לוודא את הענין], לגבי הסירים אני מניח שאין בעיה כיון שהקיטרינג יביא את שלו, את התנור יש לנקות היטב ולהפעיל על חומו המירבי חצי שעה. בתבניות שלהם אין להשתמש.

בהצלחה.