אתר "המכלול"

שאלה:

שלו' כבוד הרבנים.

כידוע שהאינטרנט מכיל סכנות רבות.
לאחרונה התוודעתי לאתר "המכלול" שהוא אנציקלופדיה לחרדים המסנן תוכן של ויקיפדיה העברית ומציג אותו "נקי". הייתי רוצה לקבל דעתכם על אתר זה אם ראוי לעיין בערכיו, להתרחק ממנו, או אולי אפילו לסייע להם ב"מלאכת הקודש" שהם סבורים להציל חרדים שגולשים ממילא באינטרנט.

תודה מראש ויישר כח גדול על האתר המצוין והמועיל כאן והסיוע לאלפי יהודים בדרכם אל ה'!

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר, אבל אם זה מאושר על ידי גורמי הסינון המוסמכים שקיבלו את הסכמת הרבנים, ניתן להשתמש, אני אינני בקי מה נכנס ומה לא.

אין צורך לעזור להם לסנן, זו מלאכה שיש בה הרבה בוץ, עדיף בזמן זה ללמוד תורה…

בהצלחה.