לימוד מוזיקה בספירת העומר / שיעור מחול בספירת העומר

שאלה:

שלום לרב
מוסיקה בשעור לימוד מחול שהתחלתי לפני ספירת העומר האם מותר להמשיך להשתתף ולשמוע המוסיקה היא חלק מהשיעור ודרך טייפ

תשובה:

מותר ללמוד נגינה ולהקיש על כלי השירה בימי ספירת העומר כשהדבר נעשה לצורך אימון ולא לצורך תענוג ((שו”ת אג”מ או”ח ח”ד סי’ כ”א, וכן הוא בשו”ת צי”א חט”ז סי”ט.

אבל שיעור מחול שכל ענינו ריקודים מחולות ושמחה, אף שזה נעשה בשיעור בבית הספר אין לקיים שיעור זה בספירת העומר.