לימודים בימי שישי

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני רוצה בע"ה ללמוד מסחר.. מדובר ב-4 מפגשים והלימודים מתקיימים בימי שישי עד שעה 13:00
אני יודעת שכתוב שלא לעסוק במסחר בערב שבת כדי שיהיה ברכה בכסף ומי שעוסק במלאכה בערב שבת אינו רואה סימן ברכה. כאן מדובר בלימודים לשם פרנסה בע"ה,אז רציתי לדעת האם מותר וכדאי ללכת ללמודים אפילו שהם מתקיימים ביום שישי ?
תודה רבה רבה !!!

תשובה:

האיסור שהזכרת הוא רק לאחר חצות היום, בימי הקיץ זה בערך בשעה רבע לאחת, כך שאין מבחינתך כל בעיה בענין.

שיהיה בהצלחה רבה.