בעיה רפואית בעור לעניין מילה

שאלה:

שלום לכב׳ הרב: נשאלתי שאלה לגבי אדם עם בעיה רפואית בעורו, וכתוצאה מזה נגרם לו שהמילה מתכסית לפעמים בחלקה עם העור, האם הוא נחשב לערל? בעבר לא הייתה לו בעיה כזו ורק התגלה אצלו בעקבות הבעיה הרפואית הזאת, האם הוא צריך לעבור תיקון מילה ? או אין צורך כלל

תשובה:

בוקר טוב,

צריך לדעת בדיוק במה מדובר ומה הפתרונות, הייתי מציע להתקשר לגאון רבי מרדכי אורי אנגלמן שליט"א מרבני ראשון לציון שהוא מוהל מומחה, ויש לו התמחות מיוחדת גם בפן הרפואי, והוא ינחה אתכם בענין זה. תאמרו לו שהרב ירוחם ארלנגר מאתר דין הפנה אתכם.

טל' 0544523058

בהצלחה.